Schutting/erfafscheiding

Categorieën
Formaat
Samenstelling
Kleur

Schutting/erfafscheiding

Een schutting of erfafscheiding is een ideale manier om privacy te creëren en je eigen stukje grond af te bakenen. Of je nu een gezellige tuin hebt waar je ongestoord wilt zitten of een groot stuk land bezit dat je wilt afscheiden van de buitenwereld, schuttingen zijn een onmisbaar element om dit te realiseren. Onze webshop biedt een breed scala aan schuttingmogelijkheden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing voor jouw situatie te vinden is.

Categorieën
Formaat
Samenstelling
Kleur

Erfafscheiding

Een van de belangrijkste toepassingen van schuttingen is het creëren van een erfafscheiding. Door middel van een schutting baken je jouw eigen grond duidelijk af en voorkom je dat anderen ongewenst op jouw terrein komen. Ook voorkom je dat bijvoorbeeld (huis)dieren zomaar jouw tuin binnenlopen. Maar daarnaast kunnen schuttingen ook worden gebruikt om gebieden af te bakenen en zo een bepaalde structuur in een groter geheel te creëren. Bijvoorbeeld wanneer je een groot stuk land bezit en bepaalde delen daarvan wilt afscheiden, zodat je een duidelijk onderscheid kunt maken tussen verschillende functies. Met hekwerk en afscheidingen creëer je bijvoorbeeld een boomgaard, een moestuin of een speelveld.

Persoonlijke smaak

Een schutting maak je op verschillende manieren. In onze webshop bieden we diverse opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hekwerk van staal, hout of beton, afhankelijk van je persoonlijke smaak en de gewenste uitstraling. Ook bieden we diverse schuttingdelen, raamwerken en onderplaten, die je naar eigen inzicht kunt combineren om tot een passend resultaat te komen. Denk bijvoorbeeld aan schuttingdelen van hout, die in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn en die je kunt afwisselen met bijvoorbeeld natuurlijke elementen. Zo creëer je een unieke uitstraling en maak je van jouw erfafscheiding een echte eyecatcher.

Natuurlijk uitstraling met kastanjehout

Als je op zoek bent naar een meer natuurlijke uitstraling, dan zijn de kastanje houten hekwerken zeker het overwegen waard. Kastanje hout is een duurzame houtsoort die zich uitstekend leent voor gebruik in de buitenlucht. De hekwerken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stel je naar wens samen, zodat ze perfect passen bij jouw specifieke situatie. Of je nu een groot stuk land wilt afscheiden of alleen een klein gedeelte van jouw tuin wilt afbakenen, met een kastanje houten hekwerk creëer je een natuurlijke en landschapsvriendelijke afscheiding.

Poorten en deuren

Naast de verschillende soorten schuttingen, bieden we ook diverse poorten aan, zodat je gemakkelijk toegang kunt krijgen tot je eigen terrein. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een houten poort, die perfect past bij een schutting van hetzelfde materiaal. Maar ook een stalen poort behoort tot de mogelijkheden, wat een industriële en moderne uitstraling aan jouw erfafscheiding geeft. Wij helpen je graag bij het maken van een passende keuze. Bekijk de webshop of kom langs in de showroom.

Service en veilige betaling

RUDEBO hoogwaardige producten én deskundig advies. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van bouwmaterialen en helpen je graag bij het vinden van de juiste producten voor jouw klus. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat jouw project een succes wordt. Wij streven naar een snelle levering van onze producten, zodat je snel aan de slag kunt. Daarnaast bieden wij een veilige online betaalomgeving aan. Gemakkelijk en veilig je bestelling plaatsen en afrekenen? Bestel bij RUDEBO.