Over ons

Wij helpen jou op weg!

Houd jij van bouwkundige uitdagingen en van de feilloze uitvoering daarvan? Houd je kwaliteit en mooie materialen? Precies dat is waarvan wij ook houden! En exact dat is waarbij wij jou graag helpen wanneer je kiest voor RUDEBO. Wij zorgen ervoor dat jij bij ons altijd de beste kwaliteit kunt verwachten. Door mee te denken en ons in te leven in jouw project. En door daarbij altijd het beste materiaal te leveren. Onze producten in hout en steen zijn kwalitatief hoogwaardig. Gemaakt van uitgekiende materialen zodat jij je ideeën en ontwerpen tot in detail kunt uitvoeren. Precies zoals jij voor ogen hebt!

Als RUDEBO zijn wij specialist. Deskundig in al het materiaal dat je nodig hebt bij het aanleggen van jouw favoriete tuin of jouw ideale bouw- of klusproject. Of je nu een hovenier, klusbedrijf, aannemer of particulier bent, wij denken met je mee, leven ons in jouw wensen in en gaan daarbij graag een stapje verder!

Ben jij op zoek materiaal voor een prachtige tuin of uniek, duurzaam bouwwerk? Wil je daarbij het beste persoonlijke advies? Kom dan langs en ontdek hoe wij jou kunnen helpen! Want als jouw persoonlijke specialist doen wij altijd dat beetje extra om jouw prettig op weg te helpen. Dat is wat wij het liefste doen. Omdat we zelf ook van kwaliteit en perfectie houden.

Welkom bij RUDEBO!

Nieuwe overkapping, veranda of schutting? Wij plaatsen hem voor jou!

Je ziet het helemaal voor je. Jouw nieuwe overkapping, veranda of schutting. Er is echter één maar… Het installeren ervan is niet helemaal jouw ding. Laat RUDEBO helpen! We leveren kwalitatief goede producten én we ontzorgen jou als klant daarbij graag. Daarom plaatsen wij jouw schutting, overkapping of veranda ook met veel plezier. Graag komen we bij je langs met de juiste materialen zodat we jouw project volledig uit handen kunnen nemen.

Inspiratie en advies
Ben je je aan het oriënteren op een schutting, terrasvlonder of overkapping? Logisch dat je dan verschillende opties wilt bekijken. Onze website biedt een overzicht van diverse producten en opties. Hebben we jouw gewenste producten niet op voorraad liggen? Geen probleem, met onze korte inkooplijnen bezorgen we het merendeel binnen drie werkdagen bij je thuis. Uiteraard ben je ook van harte welkom op onze vestiging aan de Kalkovens 17 in Makkum. Onder het genot van een kop koffie geven we je deskundig advies op maat en kun je een groot deel van ons assortiment bekijken.

Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk al onze producten bij ons in de Webshop.