Over ons

Black_spot
Dit is waarom we bestaan

Passie voor Hout

Per 1 december 2020 is Rudebo gevestigd op het voormalig terrein van Kingma Houtimport Makkum. Tijdens z’n tienerjaren is eigenaar Ruben de Boer (1988) gaan werken bij een houthandel waar hij besmet is met het ‘houtvirus’. De passie die hij daar heeft opgedaan brengt hij graag tot uiting door je van het beste tuinadvies te voorzien. 

Aan het terrein aan de Kalkovens 17 in Makkum leveren we met veel plezier onder andere tuinhout, schuttingen en sierbestrating van hoge kwaliteit. Wij vinden kwalitatieve producten én deskundig advies belangrijk. Daarom kan je bij Rudebo rekenen op gedegen kennis van de producten en denken we graag met je mee voor een prachtig eindresultaat. 

Jouw overkapping, veranda of schutting laten plaatsen?

We leveren niet alleen kwalitatief goede producten, ontzorgen vinden we ook belangrijk. Daarom kan je je schutting of vlonder ook door ons laten plaatsen. We komen graag bij je langs met de juiste materialen zodat we jouw project volledig uit handen kunnen nemen.

Inspiratie & Advies

Ben je je aan het oriënteren op een schutting, terrasvlonder of overkapping? Logisch dat je dan verschillende opties wilt bekijken. Onze website biedt een overzicht van diverse producten en opties. Hebben we jouw gewenste producten niet op voorraad liggen? Geen probleem, met onze korte inkooplijnen kunnen we het merendeel binnen drie werkdagen bij je thuis bezorgen. Uiteraard ben je ook van harte welkom op onze vestiging aan de Kalkovens 17 in Makkum. Onder het genot van een bakje koffie geven we u deskundig advies op maat en kunt u een groot deel van ons assortiment bekijken.