Bestrating

Categorieën
Formaat
Samenstelling
Motief
Kleur

Bestrating

Bestrating is een belangrijk onderdeel van elke tuin, ieder terras of elke oprit. Het zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor functionaliteit en veiligheid. In deze categorie in onze webshop bieden wij onder meer een ruim assortiment aan getrommelde stenen en vlakke stenen, afdekranden, afwateringsmateriaal, zand, grind, muurelementen en opsluitbanden aan. Kijk snel voor het complete aanbod!

Categorieën
Formaat
Samenstelling
Motief
Kleur

Getrommeld of vlak

Stenen zijn een van de meest populaire vormen van bestrating en kunnen in verschillende vormen, maten en kleuren worden verkregen. Ze zijn duurzaam en kunnen tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze een ideale keuze zijn voor zowel oprit als terras. Ons aanbod stenen is divers, waardoor er altijd een steen is die past bij jouw wensen en stijl. Denk bijvoorbeeld aan getrommelde stenen. Deze stenen hebben een bewerkingsproces ondergaan waardoor ze een verouderde uitstraling krijgen. Dit zorgt voor een authentieke en sfeervolle look. Vlakke stenen zijn stenen die een glad oppervlak hebben en daardoor perfect zijn voor oppervlaktes waarop veel wordt gelopen of gereden. Door het gladde oppervlak zorgt dit voor extra veiligheid. Wij bieden diverse vlakke stenen aan, zodat je altijd een mooie keuze kunt maken. Kijk snel in de webshop voor het volledige assortiment of kom langs in de showroom.

Afwatering

Afwatering is verder een belangrijk aspect bij het aanleggen van jouw bestrating. Het zorgt ervoor dat regenwater op een goede manier wordt afgevoerd, zodat je bestrating niet verzakt of beschadigd raakt. Wij bieden diverse afwateringsoplossingen aan. Kijk in de webshop voor het volledige aanbod. Ook zand en grind zijn onmisbaar bij het aanleggen van bestrating en is belangrijk voor een goede afwatering. Zand wordt gebruikt om de ondergrond egaal te maken en te stabiliseren, terwijl grind wordt gebruikt om de bestrating op zijn plaats te houden en te voorkomen dat stenen verschuiven. Wij bieden diverse soorten zand en grind aan, zodat je altijd het juiste materiaal kunt vinden voor jouw bestrating.

Mooie afwerking

Ook afdekranden zijn essentieel bij het aanleggen van jouw bestrating. Ze zorgen voor een nette afwerking en voorkomen dat stenen verschuiven of verzakken. Daarnaast geven ze een extra accent aan je bestrating en zorgen ze voor een mooie afwerking. Muurelementen zijn bovendien een mooie aanvulling op je bestrating en kunnen worden gebruikt om hoogteverschillen te creëren of als decoratie. Onze muurelementen zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten, waardoor er altijd een element is dat past bij jouw project. Ook opsluitbanden zijn essentieel bij het aanleggen van je bestrating. Ze zorgen ervoor dat de stenen op hun plaats blijven en voorkomen dat ze verschuiven of verzakken. Daarnaast zorgen ze voor een nette afwerking van je bestrating.

Service en veilige betaling

RUDEBO hoogwaardige producten én deskundig advies. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van bestratingsmateriaal en helpen je graag bij het vinden van de juiste producten voor jouw klus. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat jouw project een succes wordt. Wij streven naar een snelle levering, zodat je snel aan de slag kunt. Daarnaast bieden wij een veilige online betaalomgeving aan. Gemakkelijk en veilig je bestelling plaatsen en afrekenen staat centraal!