Hout

Filteren
Categorieën
Formaat
Samenstelling
Motief
Kleur

Hout

Hout is een prachtig en veelzijdig bouwmateriaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt in de bouw van huizen, schuren, bruggen en vele andere bouwwerken. Ook in de tuin is hout een populair materiaal, omdat het een natuurlijke uitstraling heeft die goed past bij vele soorten omgevingen. Hout kan op diverse manieren worden toegepast in de tuin. Zo kunt je denken aan tuinhuisjes, terrasvlonders, plantenbakken, pergola’s en steigers. Dit soort projecten kun je maken van verschillende soorten hout, zoals grenen, vuren, eiken en hardhout.

Filteren
Categorieën
Formaat
Samenstelling
Motief
Kleur

Mooie producten

Hout heeft een warme en levendige uitstraling die bijdraagt aan de gezelligheid en sfeer van een tuin. Bovendien is hout een duurzaam materiaal dat lang meegaat en weinig onderhoud vergt. Hout kan op vele manieren worden bewerkt tot mooie producten. Zo kunt je denken aan planken, palen, regels, liggers, rabat, dakbeschot en vlonderdelen. Deze kun je gebruiken voor het bouwen van diverse bouwwerken en tuinprojecten.  Elk van deze bouwwerken vereist een andere aanpak, afhankelijk van het doel en de gewenste uitstraling. In onze webshop vind je een groot scala aan producten. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag de juiste keuze te maken.

Populaire houten projecten

Een van de populairste toepassingen van hout in de tuin is de pergola. Een pergola is een constructie van houten palen en liggers die dienen als ondersteuning voor klimplanten. Dit creëert niet alleen een natuurlijke en groene uitstraling, maar biedt ook privacy en schaduw in de tuin. Een andere populaire toepassing van hout in de tuin is de terrasvlonder. Een terrasvlonder is een houten platform dat op palen of betonnen poeren rust en dat dienst doet als verlengstuk van het huis. Dit creëert een extra leefruimte in de tuin en biedt een plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Vele toepassingen

Naast de vele toepassingen van hout in de tuin, zijn er ook vele bewerkingen mogelijk. Zo kan hout worden gebeitst, geverfd, geolied of gelakt om de gewenste uitstraling te bereiken. Ook kunnen planken en latten worden geschaafd, gefreesd of gezaagd om de gewenste vorm en afmetingen te krijgen. Al met al is hout een veelzijdig en natuurlijk bouwmateriaal dat vele toepassingen kent in de tuin. Of je nu een tuinhuisje, steiger, terrasvlonder of plantenbak wilt bouwen, er zijn tal van mogelijkheden met hout als bouwmateriaal. In onze webshop kun je terecht voor al jouw houten bouwmaterialen.

Service en veilige betaling

RUDEBO producten aan. Maar ook kun je desgewenst rekenen op deskundig advies. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van bouwmaterialen en helpen je graag bij het vinden van het juiste materiaal voor jouw specifieke klus. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat jouw project een succes wordt. Wij streven naar een snelle levering van onze producten, zodat je snel aan de slag kunt. Daarnaast bieden wij een veilige online betaalomgeving, zodat je gemakkelijk en veilig je bestelling kunt plaatsen en afrekenen.