Rudebo Hout & Steen, houthandel in Makkum

Sierbestrating Workum

Zoekt u tegels of ander materiaal voor sierbestrating en woont u in Workum of omgeving? Op slechts vijftien minuten van Workum vindt u hout- en steenhandel Rudebo, specialist in sierbestratingsproducten. Wij bieden een ruime keuze aan tegels, klinkers en nog veel meer! Is een product dat u zoekt niet op voorraad? Dan bestellen we het razendsnel voor u! U bent bij ons van maandag tot en met zaterdag van harte welkom. Wilt u liever online bestellen? Bezoek dan onze webshop. Daar vindt u ons complete assortiment! Bij Rudebo is iedereen welkom: bedrijven, particulieren, hoveniers, klusbedrijven en doe-het-zelvers.

Rudebo, voor al uw sierbestratingsproducten

Bij Rudebo kunt u terecht voor een breed assortiment sierbestrating. Bekende merken in ons assortiment zijn Geoceramica, Granitops, Wienerberger, Terratops, Geostretto en Fairstone. Ons assortiment op een rijtje:

 • Terras-, sier- en betontegels en andere tegelsoorten, in diverse formaten, zoals 30×30, 60×60, 100×100 en nog veel meer.
 • Andere steensoorten, zoals klinkers.
 • Overige sierbestratingsproducten, zoals bielzen en opsluitbanden.
 • Zand, split, grind en nog veel meer!

Eenvoudig en snel online bestellen

Wilt u de deur niet uit om tegels of andere sierbestratingsproducten te bestellen? Bestel ze dan makkelijk en snel online! U vindt ons complete assortiment in onze webshop.

 • Ons hele assortiment van zo’n 1000 artikelen overzichtelijk online!
 • Zowel afhalen als bezorgen van online bestellingen is mogelijk.
 • Makkelijk en veilig betalen met iDEAL.

RUDEBO Tuinhout & Sierbestrating

Woont u in Workum of omgeving? Dan kunt u profiteren van onze snelle leveringsmogelijkheden! Wekelijks rijden we op woensdag en vrijdag door onze regio Súdwest-Fryslân om bestellingen te bezorgen. 

Naast sierbestratingsproducten kunt u voor nog veel meer bij Rudebo terecht, zoals:

 • Tuinhout: planken, balken en palen, in onder andere de houtsoorten Douglas, hardhout en grenen.
 • Bevestigingsmaterialen: hang- en sluitwerk, schroeven en paalhouders.
 • Verf en beits in diverse soorten.
 • Kant-en-klare producten: blokhutten, tuinhuisjes, tuinhekken, garages, kapschuren, schuttingdelen, terrasoverkappingen en schuttingdeuren.

Wij helpen u graag op weg. Heeft u behoefte aan advies voordat u aan de slag gaat? Met onze materiaalkennis en praktijkervaring geven wij graag een deskundig advies op maat.

Professionele montageservice!

Laat uw aankopen monteren door professionals via de montageservice van Rudebo. U hoeft zelf niets te doen en houdt tijd over voor andere dingen! Vraag naar de mogelijkheden!

Bestelling of vraag? Neem contact op!

Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u een vraag? Neem contact op!

Telefoonnummer: 0515 23 0803

E-mail: info@rudebo.nl