Rudebo Hout & Steen, houthandel in Makkum

Sierbestrating Harlingen

Heeft u tegels of andere sierbestratingsproducten nodig, en woont u in Harlingen of omgeving? Op slechts twintig minuten rijden met de auto vanaf Harlingen vindt u hout- en steenhandel Rudebo. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten tegels, klinkers en nog veel meer sierbestratingsproducten. Hebben wij een product dat u zoekt niet op voorraad? Dan bestellen wij dat razendsnel voor u! Kom bij ons langs van maandag tot en met zaterdag of bestel online. In onze webshop vindt u ons hele assortiment! Wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren, iedereen is welkom bij Rudebo.

Rudebo, uw specialist in sierbestrating

Bij Rudebo heeft u ruime keuze in sierbestratingsproducten. Voor alle bekende merken op het gebied van sierbestrating kunt u bij ons terecht: denk aan onder andere Geoceramica, Wienerberger, Geostretto, Terratops, Granitops en Fairstone. We zetten ons assortiment hieronder graag op een rij:

 • Verschillende tegelsoorten, bijvoorbeeld terrastegels, siertegels en betontegels. In diverse formaten, bijvoorbeeld 30×30, 40×40, 100×100 en nog veel meer.
 • Andere steensoorten, zoals klinkers.
 • Zand, grind en split.
 • Sierbestratingsproducten zoals opsluitbanden en bielzen.

Bestel simpel en snel online

Bij Rudebo kunt u ook online bestellen. Ons hele assortiment vindt u in onze webshop. Bestellen gaat simpel en snel!

 • Ons complete assortiment – zo’n 1000 artikelen –  vindt u online!
 • Afhalen of laten bezorgen van online bestellingen is allebei mogelijk.
 • Betaal uw bestelling eenvoudig en veilig met iDEAL.

RUDEBO Tuinhout & Sierbestrating

Woont u in Harlingen of omgeving? Profiteer dan van onze snelle leveringsmogelijkheden! Elke woensdag en vrijdag bezorgen wij de bestellingen in uw regio. 

Naast sierbestratingsproducten kunt u voor nog veel meer bij Rudebo terecht, zoals: 

 • Kant-en-klare producten: blokhutten, tuinhuisjes, tuinhekken, garages, kapschuren, schuttingdelen, terrasoverkappingen en schuttingdeuren.
 • Tuinhout: planken, balken en palen, in onder andere de houtsoorten Douglas, hardhout en grenen.
 • Bevestigingsmaterialen: schroeven, paalhouders, hang- en sluitwerk.
 • Verf, beits en nog veel meer.

Rubedo levert meer dan alleen producten. Wilt u voordat u aan de slag gaat wat advies krijgen? Met onze gedegen materiaalkennis en praktijkervaring adviseren wij u graag op maat.

Ook voor montage!

Wij helpen u graag met onze montageservice. Dit houdt in dat professionals uw aankopen monteren en plaatsen. Hiervoor werken wij samen met ervaren hoveniers en klusbedrijven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bestelling of vraag? Neem contact op!

Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u een vraag? Neem contact op!

Telefoonnummer: 0515 23 0803

E-mail: info@rudebo.nl!