Rudebo Hout & Steen, houthandel in Makkum

Houthandel Workum

Zoekt u een houthandel in Workum of omgeving? Op slechts vijftien minuten met de auto vanaf Workum vindt u houthandel Rudebo. Wij hebben een breed assortiment tuinhout, sierbestrating en bevestigingsmaterialen. Kom langs, u bent welkom tijdens onze ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag. Wilt u liever online bestellen? Dat kan bij houthandel Rudebo ook. In onze webshop vindt u ons complete assortiment. Is een product dat u zoekt niet op voorraad? Wij bestellen het snel voor u. Zowel afhalen als bezorgen van uw aankopen is mogelijk.

Houthandel in hout voor de tuin

Gaat u aan de buiten aan de slag? Rudebo is uw specialist in tuinhout en sierbestrating. Wij bieden een ruime keuze voor al uw werkzaamheden op het gebied van tuinhout, sierbestrating en bevestigingsmaterialen. Ons assortiment bestaat onder andere uit: 

  •   Tuinhout: zoals diverse soorten planken, balken en palen, in onder andere de houtsoorten Douglas, hardhout en grenen.
  •   Kant-en-klare producten: bijvoorbeeld tuinhekken, terrasoverkappingen, blokhutten, tuinhuisjes, garages, kapschuren, schuttingdelen en schuttingdeuren.
  •   Sierbestratingsproducten: wij hebben sierbestratingsproducten van bekende merken zoals Geoceramica, Wienerberger, Geostretto, Terratops, Granitops en Fairstone: bijvoorbeeld tegels, klinkers, bielzen, terrastegels, siertegels, zand, grind, split, opsluitbanden en betontegels.

Eenvoudig bestellen in onze webshop

Heeft u tuinhout- of sierbestrating producten of bevestigingsmateriaal nodig, en wilt u dat liever online bestellen? Al onze artikelen kunt u ook eenvoudig en snel bestellen in onze webshop! 

  •     Ons hele assortiment is online te vinden, zo’n 1000 artikelen!
  •     Zowel afhalen als bezorgen van online bestellingen is mogelijk.
  •     Betaal eenvoudig en veilig met iDEAL.

RUDEBO Tuinhout & Sierbestrating

Woont u in Workum of omgeving? Profiteer dan van onze snelle leveringsmogelijkheden: elke woensdag en vrijdag rijden we door heel Súdwest-Fryslân om bestellingen te bezorgen. 

Naast tuinhout en sierbestrating producten kunt u bij ons voor nog meer zaken terecht:

  • Bevestigingsmaterialen, zoals schroeven, hang- en sluitwerk en paalhouders.
  • Verf: diverse soorten verf en beits.
  • Advies: advies nodig voordat u aan de slag gaat? Met onze gedegen productkennis en praktijkervaring geven wij graag een deskundig advies op maat.

Montage ook mogelijk

Rudebo biedt ook een montageservice. U hoeft zelf niets te doen, en houdt tijd over voor andere dingen. Professionals plaatsen uw aankopen: wij hebben goede relaties met de ervaren hoveniers en klusbedrijven die we hiervoor inzetten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bestelling of vraag? Neem contact op!

Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u een vraag? Neem contact op!

Telefoonnummer: 0515 23 0803

E-mail: info@rudebo.nl