Rudebo Hout & Steen, houthandel in Makkum

Houthandel Sneek

Zoekt u een houthandel in Sneek of omgeving? Op slechts twintig minuten rijden met de auto vanaf Sneek vindt u houthandel Rudebo, met een breed assortiment tuinhout, sierbestrating producten en bevestigingsmaterialen. U bent welkom tijdens onze ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag. Wilt u liever online bestellen? Bezoek dan onze webshop, daar vindt u ook ons complete assortiment. Is een product dat u zoekt niet op voorraad? Wij bestellen het razendsnel voor u. Zowel afhalen als bezorgen van uw aankopen is mogelijk.

Houthandel in hout voor de tuin

Rudebo is uw specialist in tuinhout en sierbestrating. Wij bieden een breed assortiment waaronder: 

  •   Tuinhout: diverse soorten planken, balken en palen, onder andere in de houtsoorten Douglas, hardhout en grenen.
  •   Kant-en-klare producten: zoals tuinhekken, terrasoverkappingen, blokhutten, tuinhuisjes, garages, kapschuren, schuttingdelen en schuttingdeuren.
  •   Sierbestratingsproducten: tegels, klinkers, bielzen, terrastegels, siertegels, zand, grind, split, opsluitbanden en betontegels van bekende merken als Geoceramica, Wienerberger, Geostretto, Terratops, Granitops en Fairstone.

Eenvoudig bestellen in onze webshop

Gaat u aan de slag en heeft u tuinhout, sierbestratings- of bevestigingsmateriaal nodig? En wilt u dat bij voorkeur online bestellen? Ga dan naar onze webshop, waar u ons complete assortiment vindt. Bestel eenvoudig en snel! 

  •     Ons hele assortiment is online te vinden, zo’n 1000 artikelen!
  •     Zowel afhalen als bezorgen van online bestellingen is mogelijk.
  •     Betaal eenvoudig en veilig met iDEAL.

RUDEBO Tuinhout & Sierbestrating

Woont u in Sneek of omgeving? Profiteer dan van onze snelle leveringsmogelijkheden! Elke woensdag en vrijdag rijden we door onze regio Súdwest-Fryslân om bestellingen te bezorgen. 

Naast tuinhout en sierbestratingsproducten bieden wij nog meer:

  • Bevestigingsmaterialen, zoals schroeven, hang- en sluitwerk en paalhouders.
  • Verf: diverse soorten verf en beits.
  • Advies: wilt u graag een deskundig advies voordat u aan de slag gaat? Met onze gedegen productkennis en praktijkervaring adviseren wij u graag.

Montage ook mogelijk

Rudebo biedt ook een montageservice. U hoeft zelf niets te doen!  Zo houdt u tijd over voor andere dingen en weet u dat het netjes gebeurt. Laat uw aankopen monteren en plaatsen: wij hebben goede relaties met de hoveniers en klusbedrijven die we hiervoor inzetten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bestelling of vraag? Neem contact op!

Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u een vraag? Neem contact op!

Telefoonnummer: 0515 23 0803

E-mail: info@rudebo.nl