Rudebo Hout & Steen, houthandel in Makkum

Houthandel Harlingen

Bent u op zoek naar een houthandel in Harlingen of omgeving? Op slechts twintig minuten rijden van Harlingen vindt u houthandel Rudebo. Wij bieden een groot assortiment tuinhout, sierbestrating en bevestigingsmaterialen. Kom bij ons langs? Dan bent u welkom tijdens onze ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag. Bestelt u liever online? Dan vindt u een overzichtelijk overzicht van ons hele assortiment op onze webshop! Hebben we een product dat u zoekt niet op voorraad? Dan bestellen we het razendsnel voor u. Zowel afhalen als bezorgen is mogelijk.

Houthandel in hout voor de tuin

Rudebo is uw specialist in tuinhout en sierbestrating. Wij bieden een ruime keuze op het gebied van tuinhout, sierbestrating en bevestigingsmaterialen. Ons assortiment bestaat onder andere uit: 

  •   Tuinhout: diverse soorten planken, balken en palen, in onder andere de houtsoorten Douglas, hardhout en grenen.
  •   Kant-en-klare producten: denk aan tuinhekken, terrasoverkappingen, blokhutten, tuinhuisjes, garages, kapschuren, schuttingdelen en schuttingdeuren.
  •   Sierbestratingsproducten: van bekende merken zoals Geoceramica, Wienerberger, Geostretto, Terratops, Granitops en Fairstone. Wij hebben diverse producten, zoals tegels, klinkers, bielzen, terrastegels, siertegels, zand, grind, split, opsluitbanden en betontegels.

Eenvoudig bestellen in onze webshop

Heeft u tuinhout- of sierbestratingsproducten of bevestigingsmateriaal nodig, maar bestelt u liever online? Dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht: al onze artikelen vindt u ook in onze webshop. Bestel eenvoudig en snel! 

  •     Ons hele assortiment is online te vinden, zo’n 1000 artikelen!
  •     Zowel afhalen als bezorgen van online bestellingen is mogelijk.
  •     Betaal eenvoudig en veilig met iDEAL.

RUDEBO Tuinhout & Sierbestrating

Woont u in Harlingen of omgeving? Profiteer dan van onze snelle bezorging! Elke woensdag en vrijdag rijden we door de regio om uw bestelling te bezorgen. 

Naast tuinhout en sierbestratingsproducten bieden wij nog meer:

  • Bevestigingsmaterialen: schroeven, hang- en sluitwerk en paalhouders.
  • Verf: diverse soorten verf en beits.
  • Advies: advies nodig voordat u aan de slag gaat? Met onze gedegen productkennis en praktijkervaring geven wij graag een deskundig advies op maat.

Montage ook mogelijk!

Rudebo biedt ook een montageservice. U hoeft dan zelf niets te doen!  Zo houdt u tijd over voor andere dingen. Professionals monteren en plaatsen uw artikelen: wij hebben goede relaties met de hoveniers en klusbedrijven die we hiervoor inzetten. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Bestelling of vraag? Neem contact op!

Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!

Telefoonnummer: 0515 23 0803

E-mail: info@rudebo.nl