Rudebo Hout & Steen, houthandel in Makkum

Houthandel Bolsward

Bent u op zoek naar een houthandel in Bolsward of omgeving? Op slechts tien minuten rijden van Bolsward vindt u houthandel Rudebo. U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment tuinhout, sierbestrating en bevestigingsmaterialen. Kom bij ons langs, u bent welkom tijdens onze ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag. Wilt u liever online bestellen? U vindt een overzichtelijk overzicht van ons hele assortiment op onze webshop! Is een product dat u zoekt niet op voorraad? We bestellen het razendsnel voor u. Zowel afhalen als bezorgen is mogelijk.

Houthandel in hout voor de tuin

Rudebo is uw specialist in tuinhout en sierbestrating. Bij ons heeft u een ruime keuze op het gebied van tuinhout, sierbestrating en bevestigingsmaterialen, in zowel losse als kant-en-klare producten. Ons assortiment bestaat onder andere uit: 

  •   Tuinhout: zoals diverse soorten planken, balken en palen, in onder andere de houtsoorten Douglas, hardhout en grenen.
  •   Kant-en-klare producten: bijvoorbeeld tuinhekken, terrasoverkappingen, blokhutten, tuinhuisjes, garages, kapschuren, schuttingdelen en schuttingdeuren.
  •   Sierbestratingsproducten: wij hebben sierbestratingsproducten van bekende merken zoals Geoceramica, Wienerberger, Geostretto, Terratops, Granitops en Fair stone: bijvoorbeeld tegels, klinkers, bielzen, terrastegels, siertegels, zand, grind, split, opsluitbanden en betontegels.

Eenvoudig bestellen in onze webshop

Heeft u tuinhout- of sierbestratingsproducten of bevestigingsmateriaal nodig, en wilt u dat liever online bestellen? Daarvoor kunt u ook bij ons terecht: al onze artikelen vindt u ook in onze webshop. Bestel eenvoudig en snel! 

  •     Ons hele assortiment is online te vinden, zo’n 1000 artikelen!
  •     Zowel afhalen als bezorgen van online bestellingen is mogelijk.
  •     Betaal eenvoudig en veilig met iDEAL.

RUDEBO Tuinhout & Sierbestrating

Naast tuinhout en sierbestratingsproducten bieden wij nog meer: bijvoorbeeld een ruime keuze aan bevestigingsmaterialen, zoals schroeven, hang- en sluitwerk en paalhouders. Ook hebben wij diverse soorten verf en beits in onze collectie.

Woont u in Bolsward of omgeving? Profiteer dan van onze snelle leveringsmogelijkheden! Elke woensdag en vrijdag rijden we door onze regio Súdwest-Fryslân om bestellingen te bezorgen. 

Wilt u advies voordat u aan de slag gaat? Met onze gedegen productkennis en praktijkervaring geven wij graag een deskundig advies op maat.

Montage ook mogelijk!

Rudebo biedt ook een montageservice. U hoeft zelf niets te doen en houdt tijd over voor andere dingen. Professionals monteren en plaatsen uw artikelen: wij hebben goede relaties met de hoveniers en klusbedrijven die we hiervoor inzetten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bestelling of vraag? Neem contact op!

Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u een vraag? Neem contact op!

Telefoonnummer: 0515 23 0803

E-mail: info@rudebo.nl!